se fi

Ravintoneuvonta

 

  • Opi syömään terveellisesti ja säännöllisesti

  • Pääse eroon makean nälästä

  • Ravintoa sinulle joka urheilet

  • Ajattele uudestaan ravintotottumuksesi ja opi uusia pysyviä tottumuksia

  • Pudota painoa ja säilytä uusi painosi

  • Ravintoa sinulle joka haluat nostaa painoasi

 

Haluatko tiputtaa painoasi pysyvästi?

Haluatko vaihtaa vanhat tapasi uusiin? Onko mielestäsi parempi löytää lempipaino joka on realistinen, sen sijaan että jahtaisi ideaalia jolla ei ole sinun kehosi kanssa mitään tekemistä? Haluaisitko säästyä sanomasta joka vuosi "minun pitää päästä rantakuntoon. . ." Jos vastasit kyllä - lue eteenpäin.

 

Otetaan alusta. Se joka haluaa laihtua, tulisi myös syödä oikein. Sen me kaikki tiedämme. Liikunta on tietenkin hyvästä, mutta pelkkä liikunta ei riitä painon pudottamiseen jos kuitenkin syö niin kuin ennen. Liikunta kuitenkin on loistava tapa saada rasvan poltto käyntiin, mikä tekee painon pudottamisesta nopeampaa ja tehokkaampaa. Tehokas liikunta ja henkilökohtainen ruoka- ja ruokailutottumusohjaus auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

 

Sinulle joka olet saanut tarpeeksesi jojolaihduttamisesta

Miksi syön väärin, vaikka tiedän miten syön oikein? Miksen osaa vastustaa syömisen houkutuksia? Miksen pysty pysymään saavutetussa painossa? Näitä kysymyksiä olet ehkä kysynyt itseltäsi usein. Jos haluat pyrkiä pysyvään painonpudotukseen niin sinun pitää tehdä töitä elämäntavan muutoksen kanssa, kuten esimerkiksi hankkia uusia ruokailutottumuksia ja työskennellä syömiskäyttäytymisesi kanssa. Muuttaessasi suhtautumistasi arkisiin tilanteisiin voit vahvistaa omakuvaasi, vaikuttaa stressiin ja vaatimuksiin itsestäsi. Samalla opit ottamaan oman syömiskäyttäytymisesi hallintaan ja muuttaa elämäntapasi. Tällä tavoin voit saavuttaa painon pudotuksesi ja pysyä uudessa painossasi.

 

Urheilijat - millä polttoaineella treenaat ja kilpailet?

Voidaksesi suoriutua ja edistyä tulisi ruokavalion, harjoittelun ja levon määrä olla tasapainossa. On tärkeää omata positiivinen energiatasapaino ja riittävä glykogeenivarasto, kun aiot treenata tai kilpailla. Energiaa antavien aineiden jakaminen on tärkeää, kuten myös aterioiden ajoittaminen harjoitusaikojen kanssa. Latautuminen ennen ja palautuminen treenien tai kilpailun jälkeen voi olla ratkaisevaa, jotta jaksaisit suoriutua optimaalisesti. Mitä polttoainetta sinä aiot käyttää? Henkilökohtaisen ravintoneuvonnan avulla opit optimaaliset ruoka- ja ruokailutottumukset jotka sopivat juuri sinulle.

  

Ravintoneuvoja antaa henkilökohtaista ravintoneuvontaa ja auttaa sinua muuttamaan ruokailutottumuksesi terveellisellä tavalla, sekä antaa tukea matkallasi tavoitettasi kohti.

 

Oletko valmis muutokseen?

Kysymyksiä?

 

Ota yhteyttä minuun!