se fi

PHARMANEX - ravinto- ja ruoka-ainelisä:

 

”Provided by nature, proven by science”

 

Dr Michael Chang tiesi, työskenneltyään lääketeollisuudessa, että pitäisi olla parempi tapa pitää huolta, säilyttää ja parantaa ihmisten terveyttä. ”Haluan tuottaa korkealaatuisia terveyttä edistäviä tuotteita laajoille kohderyhmille, ihmiselle kuten esimerkiksi isoäidilleni”.

 

Kiitos Dr Changin lääkekasvitutkimuksen, tuli hänestä eräs maailman johtava asiantuntija kasvien lääketieteellisissä ominaisuuksissa. Näitten havaintojen ja muiden tutkimuksien valossa Dr Chang huomasi löytäneensä optimaalisen ratkaisun ongelmaan. Ratkaisu oli yhdistää farmaseuttinen tuotekehitys ravinto- ja ruoka-ainelisien kanssa.

 

Pharmanex - tiedettä johon voi luottaa. Pharmanex soveltaa farmaseuttista asennoitumista ravinto- ja ruoka-ainelisiin. Tämä tutkimus- ja kehitysmoottori integroituna viljelyyn ja valmistukseen, sekä tuotteiden kliiniseen tutkimukseen, johti joihinkin hienoimpiin ja laadukkaimpiin tuotteisiin joita markkinoilta löytyy. Pharmanex takaa että jokainen Pharmanexin ravintolisistä antaa tarkan, standardisoidun, suositellun käyttötason jokaiselle hyvää tekevälle ainesosalle. Jokainen pakkaus, jokainen kapseli, joka kerta.

 

Lue lisää osoitteesta www.europe.pharmanex.com tai ota yhteyttä minuun.

 

Minulta saat tilattua tuotteita edulliseen hintaan.