se fi

Kostrådgivning

 

  • Lär dig äta hälsosamt och regelbundet

  • Bli av med sockersuget

  • Kost för dig som idrottar

  • Tänk om i dina kostvanor och få nya bestående vanor

  • Gå ned i vikt och behåll din nya vikt

  • Kost för dig som behöver gå upp i vikt

 

Vill du gå ned i vikt och stanna där?

Vill du slänga ut gamla vanor och ersätta dem med nya? Tycker du att det är bättre att hitta en favoritvikt som är realistisk än att jaga ett ideal som ändå inte har med din kropp att göra? Skulle du vilja slippa att varje år säga ”jag måste komma i form till beachen . . . ” Svarar du ja - läs vidare.

 

Vi tar det från början. Den som vill gå ner i vikt behöver äta rätt. Det vet vi alla. Att bara motionera är visserligen bra, men det räcker oftast inte för att gå ner i vikt om man ändå äter som man alltid gjort. Motion är dock ett fantastiskt sätt att få igång förbränningen, vilket gör viktminskningen snabbare och effektivare. Med effektiv motion och personlig handledning vad gäller mat och matvanor hjälper det dig att nå ditt mål.

 

Du som fått nog av jojobantning

Varför äter jag fel när jag vet hur jag ska äta rätt? Varför kan jag inte stå emot suget att stoppa något i munnen? Varför kan jag inte behålla viktnedgången? Detta är frågor som du kanske ställt dig flera gånger. Vill du sträva efter bestående viktnedgång handlar det om att jobba med livsstilsförändring, dvs. skaffa dig nya kostvanor och jobba med ätbeteendet. Genom att förändra förhållningssättet till vardagliga situationer, stärka din sjävbild, påverka stress och egna krav kommer du att kunna ta kontroll över eget ätbeteende och förändra din livsstil, och därmed nå viktnedgång och behålla den.

 

Idrottare - med vilket bränsle tränar och tävlar du?

För att kunna prestera och göra framsteg bör kost, träning och vila vara i balans. Det är viktigt att ha en positiv energibalans och tillräckliga glykogenförråd, när du ska träna hårt eller tävla. Fördelningen mellan de energigivande ämnena är viktiga, samt att du lägger upp dina måltider så de passar dina träningstider. Uppladdning före och återhämtning efter träning och tävling kan vara avgörande för att du ska orka prestera optimalt. Med vilket bränsle ska du köra? Med personlig kosthandledning lär du dig det mest optimala vad gäller mat och matvanor för just dig.

  

En kostrådgivare ger dig personlig kostrådgivning och hjälper dig att förändra dina kostvanor på ett hälsosamt sätt, samt ger dig stöd på vägen till ditt mål.

 

Redo för förändring?

Har du frågor?

 

Ta kontakt med mig!