se fi

PHARMANEX - närings- och kostillskott:

 

”Provided by nature, proven by science”

 

Efter att ha arbetat i den farmaceutiska industrin, visste Dr Michael Chang att det måste finnas ett bättre sätt att ta hand om, bevara och förbättra människors hälsa. ”Jag vill få ut hälsoförebyggande produkter av högre kvalitet till breda målgrupper, till folk som tex. min mormor”.

 

Tack vara Dr Changs forskning i medicinalväxter, blev han en av världens ledande experter på medicinska egenskaper hos växter. Med utgång från dessa upptäckter och annan forskning trodde Dr Chang att en optimal lösning på detta problem var att samordna en farmaceutisk inställning till produktutveckling med närings- och kosttillskott.

 

Pharmanex - vetenskap du kan lita på. Pharmanex tillämpar en farmaceutisk inställning till närings- och kosttillskott. Denna forsknings- och utvecklingsmotor integrerad med odling och tillverkning samt med klinisk testning av produkterna, erbjuder en av de finaste och mest kvalitativa produkterna som finns på marknaden idag. Pharmanex garanterar faktiskt att vart och ett av Pharmanex kosttillskott ger en exakt, standardiserad, rekommenderad användningsnivå för varje välgörande ingrediens. Varje förpackning, varje kapsel, varje gång.

 

Läs mera på www.europe.pharmanex.com eller kontakta mig

 

Från mig kan du beställa produkterna till ett förmånligt pris